VULKANS HISTORIA

Däckspecialist med mer än 50 års historia.

 

”Kvaliteten ska vara hög och däcken ska levereras i rätt tid och på rätt plats. Och det lever verkligen Vulkan Däck upp till.”

Torben Rasmussen
Ägare av TR Dackservice A/S i Holbæk

God bränsleekonomi

Varorna är som de ska och levereras i rätt tid. Det är den korta förklaringen till att Torben Rasmussen, ägare av TR Dæckservice A/S i Holbæk, i snart 15 år har varit trogen kund hos Vulkan Däck i Randers, som förvandlar gamla och nedslitna däck till nya.

Genom att påföra nytt gummi på däcken, och därmed en ny slitbana, får de kort sagt ett nytt liv. RingTread-systemet från italienska Marangoni är specialiteten.

”Priskonkurrensen i däckbranschen har alltid varit hård. Men även kvaliteten ska vara tillräckligt hög och däcken ska levereras i rätt tid och på rätt plats. Och dessa krav uppfyller verkligen Vulkan Däck”, säger Torben Rasmussen, som grundade TR Dæckservice för 25 år siden.

Både däckbranschen och att vara ”herre i sitt eget hus” finns i Torben Rasmussens DNA. Även föräldrarna var självständiga med ett eget transportföretag, berättar han: ”Därför betyder det också något för mig att Vulkan Däck är ett privat företag och inte en stor koncern. Henrik från Vulkan är sig själv och det sympatiserar jag med.”

TR Dæckservice är specialiserade på däckservice för allt från last- och personbilar till skåpbilar, släp, husvagnar och lantbruksfordon och när en av kunderna har valt ett regummerat Vulkan-däck har grunden för god bränsleekonomi lagts. Det konstaterar ägaren av det själländska däckserviceföretaget och tillägger: ”Om Henrik från Vulkan bara fortsätter leverera samma kvalitet och service som han gör nu kommer han även i framtiden att klara sig alldeles utmärkt.”

”Vulkan Däck är ett privat företag och inte en stor koncern. Henrik från Vulkan är sig själv – och det sympatiserar jag med.”

Torben Rasmussen
Ägare av TR Dackservice A/S i Holbæk